https://mancskonyha.hu/

Küldetésünk

Felelős állattartóként fontosnak tartjuk a házi kedvencek megfelelő ételekkel történő táplálását. Gyakorló gazdaként sajnos azt kellett tapasztalnunk, hogy a forgalomba hozott tápoknál nem egyértelmű a felhasznált alapanyagok minősége és származási helye, és sajnálattal tapasztaljuk, hogy mennyi minden engedélyezett jogilag a házi kedvencek táplálásához gyártás során.

Az emberhez hasonlóan kedvenceinknél is kiemelt fontosságú a minőségi alapanyagokból összeállított, és az életmódhoz igazított összetételű táplálék, hiszen ez a kiegyensúlyozott és hosszú élet alapja.

Ennek megfelelően azt tűztük ki célul, hogy minél több kedvencnek adasson meg a hosszú és minőségi élet azáltal, hogy minőségi alapanyagokból készített, állatorvos által összeállított receptúra alapján frissen főzött teljes értékű ételeket fogyaszt.

Amit vállalunk:

A fenti értékeket nem csak üzleti szempontból tartjuk fontosnak, ennek megfelelően éljük mindennapjainkat a Mancskonyhában.

A Mancskonyha üzemeltetője, a Retropolis Kft 10 millió forintos Európai Úniós támogatást kapott forgóeszközeinek finanszírozására a GINOP-9.1.1 -21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram keretében, elősegítve ezzel kutya és macska eledeleink gyártásához szükséges elsőosztályú alapanyagok felhasználását.