https://mancskonyha.hu/

Ínyenc lazac macskáknak – 2x500g

A 10 napi adag tartalma 2 db 500 g tasak.

  • Az egészséges szőrzet kialakítását szolgálja
  • Aktív cicák részére ajánlott
  • Kifejezetten ízletes, válogatós cicáknak ajánlott
  • Tápláló, Könnyen emészthető eleség
  • Magas antioxidáns tartalom
  • Adalékanyag és ízfokozó mentes

4.490 Ft

Termékkód: lazac-macska-2-500 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Halhús:
A hal hihetetlenül egészséges. Tele van esszenciális omega-3 zsírsavakkal, magas a sovány fehérje, alacsony a zsírtartalma, és könnyen emészthető.

Tojás:
A tojás az egyik legtáplálóbb és legegészségesebb eleség kedvenceink számára. Aminosavakban kifejezetten gazdag. A macskáknak 11 esszenciális aminosavra van szükségük, ezekből 10 a tojásban megtalálható. Taurin tartalommal rendelkezik, melyet macskáknak be kell vinni a szervezetünkbe, mert nem tudják előállítani (szemben a kutyákkal és az emberrel). Szükséges a szív és a szem egészségének fenntartásához, és csak az állati fehérjékben található meg. A tojás A-, D-, E-, B2-, B12-vitaminokban gazdag.

Bulgur:
A bulgur ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag, mint például a B-vitaminok, a vas, szelén és a mangán. Emellett igen magas rosttartalmának köszönhetően elősegíti az emésztést.

Sütőtök:
A sütőtök telített zsírtartalma alacsony, és szinte alig tartalmaz koleszterint vagy nátriumot, A-, B1-, B2-, B6- C- és E-vitaminban viszont nagyon gazdag. E-vitamin tartalma miatt a legtöbb cica szőrzetére kiváló hatású, emellett fontos antioxidáns is. Magas rost tartalmú, javítja az általános jóllakottság érzetet, hatékony a testzsír és a súly biztonságos csökkentésében.

Édesburgonya:
Az édesburgonya béta-karotinokban gazdag, emellett jelentős mennyiségű antocianint és antioxidánsokat is tartalmaz. Ez a két tényező együttesen segíti az öregedés okozta oxidatív károsodások csökkentését és a betegségek kialakulásának valószínűségének csökkentését.
Élelmi rostokban is gazdag, ami nagyban segíti az anyagcsere- és emésztési folyamatok rendes működését.

Spenót:
A spenót vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag, kiemelten magas antioxidáns tartalmú zöldség. Ezek közül kiemelhető a vas, a magnézium, az A-, C- és E-vitamin, amelyek előnyösek a daganatos betegségek, a gyulladásos és a szív- és érrendszeri problémák megelőzésében, fokozzák az immunvédelmet és az energiaszintet is.

Szárazanyag-tartalom

Nedvesség tartalom 73,70%
Nyersrost <0,6%
Nyersfehérje 7,40%
Nyers zsírok és olajok 3,60%
Nyershamu 0,70%
Kalcium (min) 0,15%
Huminsav (min) 0,12%
 Kalória 126,8 Kcal/100g